Walk with me

(dutch below)

(dutch below)
I would like to invite you to take a short walk with me through a series of daily fragments. You will be invited to see through my eyes and experience from where my work as an artist arises.

‘Follow me through endless fields, urban jungle & raw romance. Walk into great mountain tops and float slowly into new horizons. Loose track and get lost. While you are walking with me you don’t need to go anywhere physically, you can stay at your own cosy kitchentable. You will be able to walk with me from your own device. ‘

Walk with me for 17 minutes
Get ready to slow down & watch the movie here

Because we need to stay home a lot I decided to make this movie free for everybody to watch. Just because we all need some air every now and then.

dutch version

WALK WITH ME

‘Walk with me’ bestaat uit 17 minuten bewegend beeld; een speciale selectie van fragmenten die ik de afgelopen periode heb vastgelegd met mijn telefoon. Je kunt het zien als een korte wandeling waarin je een stukje met me mee kan wandelen en een kijkje kan nemen door mijn ogen.

Vertraag en reis met me mee door ruige stadse landschappen en ontdek daar wellicht wat hedendaagse romantiek verstopt in vieze hoekjes.
Vergeet de tijd. Vergeet de afwas. Parkeer je lichaam aan de keukentafel of op de bank en maak jezelf klaar voor avontuur.

Naar de film

Ik heb besloten dat de film gratis toegankelijk moet zijn voor iedereen. Juist in deze tijd voelt delen extra belangrijk 🙂